De juiste match gevonden !

“Werken jullie in een bepaalde sector?”, is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Nee, onze klanten bevinden zich in vele sectoren : van groothandel tot detailhandel, over food naar de bouwsector en van in de zorg tot sociale sector.

Uiteraard zijn er specifieke aandachtspunten per sector, maar over het algemeen zijn de gelijkenissen groter dan de verschillen. Mits een goed marktonderzoek kunnen we overal een goede oplossing en juiste match vinden.

Zoals deze maand in de toeristische verhuur van B&B’s en vakantiewoningen…

Toeristische sector

Deze maand hebben we 2 bed & breakfast klanten kunnen verderhelpen met hun zoektocht naar een handig tool voor het beheer van hun boekingen. Na een analyse van de werkprocessen en vereisten, zijn we de markt gaan afspeuren naar bestaande cloud software. Uiteraard kwamen er diverse kandidaten in binnen- en buitenland uit de bus.

Echter, de allerhandigste en voordeligste bleek het Nederlandse MyTourist.cloud te zijn.

MyTourist : all-in-one oplossing voor toeristische verhuur

Nederlanders zijn digitaal vaak nog dat stapje voor op ons, Belgen. Alleszins toch voor deze tool.

MyTourist is een cloud pakket voor de kleinschalige B&B of vakantiewoning verhuur. Het is ultra simpel in gebruik en heeft toch alle functionaliteiten voor een makkelijk beheer. Naast booking engine is het ook een channel manager, waarbij je jouw Booking.com account en vele anderen moeiteloos koppelt. En als klap op de vuurpijl zit er ook nog eens een geïntegreerde website bij. En dit zonder meerprijs. Gewoon instellen en hup !

De vele instructievideo’s, regelmatige webinars en snelle servicedesk zorgen voor een degelijke ondersteuning. Uiteraard zijn er grenzen aan het webdesign maar als je binnen de grenzen blijft, is het moeilijk concurreren met de scherpe prijs van deze tool. Een warme aanrader.

Ca’Triz , verborgen moois in Borgloon

Ca'Triz is een mooie B&B, gelegen in Kerniel, op 5 minuutjes van het historische centrum van Borgloon.

Bij Bea en Charles vinden jullie een oase van rust in hun prachtige vierkantshoeve. Op het domein is er een kleine wijngaard en kunnen jullie de Shetland pony’s in de oude boomgaard bezoeken.

Kunst, erfgoed en landschap, dé drie basis ingrediënten voor een verrassend verblijf in Borgloon.

Neem hier een kijkje op hun website en boek jouw verblijf.

Le Vieux Marronnier, B&B & vakantiehuis in Dinant

Le Vieux Marronnier is een B&B gelegen in het rustige Foy-Notre-Dame, op enkele kilometers van het pittoreske Dinant. Omgeven door bossen met wandel- en fietsroutes vormt deze Ardeense parel dan ook de ideale uitvalsbasis voor elke natuurliefhebber en biedt het onderdak voor iedereen op zoek naar cultuur, rust of ontspanning.

Naast B&B en restaurant bieden ze sinds 2022 ook een vakantiewoning te huur aan. Het vakantiehuis is voor groepen tot 8 personen. Ideaal voor een gezellig weekend of volledige week met familie en vrienden in onze prachtige Ardennen.

Neem hier een kijkje op hun website en boek jouw verblijf.

Heb je vragen?

Zit je met een case of wens je een vrijblijvend gesprek om MyTourist verder te ontdekken? Neem contact op en dan plannen we samen een 1ste gesprek in. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat!


Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Vorige
Vorige

Compagnon de route

Volgende
Volgende

Mensgericht digitaliseren