Compagnon de route

In zijn bedankwoord verwees Giel Meertens van Guardex naar dot to dot als een 'compagnon de route', een treffende beschrijving van wat we streven te zijn: een partner die meereist op de weg, een gesprekspartner, een klankbord, een adviseur, een meedenker en een doener. Een waarmaker.

GardenCenter T wordt Guardex Grensleggers

Dit weekend vierde onze klant Guardex hun 35-jarige bestaan. Het uitgelezen moment voor een rebranding want de oude naam dekte de lading al even niet meer.

Na een democratisch proces werd er gekozen voor GUARDEX. De nieuwe naam is stoer en zelfverzekerd en staat letterlijk voor het beschermen (‘guard’) van jouw buitenruimtes (‘exterior’). De baseline ‘grensleggers’ is een mooie woordspeling naar de letterlijke en figuurlijke grenzen die gelegd en verlegd worden met hun producten én dienstverlening.

dot to dot, compagnon de route

Al 3 jaar begeleid ik het Team van Guardex, tot voor kort GardenCenter T. Begin 2021 kwam ik de eerste keer over de vloer voor een kennismakingsgesprek.

Het doel was initieel om een juiste software te vinden om hun bedrijfsprocessen mee op te volgen.

De afgelegde weg is een meerfasige stappenplan geworden… Zoals steeds zijn we begonnen met een uitgebreide procesanalyse. Daaruit bleek dat de magazijnstructuur eerst herbekeken moest worden alvorens we met enige ERP software aan de slag konden. Ook de datastructuur werd nauw bekeken en, waar nodig, getransformeerd.

Cloud ERP Software

Na alle voorbereidingen gingen we in januari 2023 live met Priority Software.

Samen met het Priority team in Pelt én in Israël werd de cloud ERP software succesvol geïntegreerd in alle processen, van verkoop in de showroom over magazijn en uitleveringen tem boekhouding. Alle bedrijfsprocessen onder 1 digitaal dak.

Nieuwe XXL showroom en burelen

De familie Meertens blijft investeren in de toekomst en kocht in 2017 het aangrenzend perceel. Dit jaar hebben ze zowel showroom als burelen verhuisd naar de nieuwe bouw. Een XXL showroom en ultra moderne kantoren. Dé garantie voor de blijvende excellente kwaliteit en service die ze elke dag weer aan hun klanten aanbieden.

Heel erg trots om deel uit te maken van hun groeitraject.

Proficiat aan de familie en bij uitbreiding het hele Guardex Team!

Dikke pluim op jullie hoed.

Volgende
Volgende

De juiste match gevonden !