Samen aan dezelfde koord trekken

 
 

Ik had jullie leuk nieuws beloofd en oh wat ben ik trots te kunnen bevestigen dat dot to dot uitbreidt! We zijn vanaf heden met 2 waarmakers die elke dag voor jullie klaarstaan en samen aan dezelfde koord trekken.

Sofie Pellens komt de dot to dot rangen versterken.
Sofie en ik vormen weliswaar een 'nieuw team' maar zitten al veel langer op één lijn.
We go way back. Al 17 jaren ondertussen.

 
 

Dankzij de komst van Sofie kunnen we jou als ondernemer een uitgebreider pallet aan diensten aanbieden. Waar ik steeds aangetrokken wordt tot het software kantje van de bedrijfsprocessen, focust Sofie zich op de organisatiestructuur en -cultuur binnen KMO's. Door het analyseren en hertekenen van de bedrijfsstructuur kunnen we processen efficiënter organiseren, maar ook mensen en teams beter laten samenwerken om de vooropgestelde bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Maar laat ik Sofie even zelf aan het woord :

“Ik benader organisaties vanuit een holistische kijk. Op zoek naar de essentie, oorzaak en gevolg van zowel de processen en structuren als de cultuur binnen jouw orderneming.”

Link even door en kom meer te weten hoe Sofie juist te werk gaat en wat onze diensten concreet inhouden.

Trouwens, wist je dat deze bijkomende diensten vallen onder onze KMO portefeuille adviesverlening waardoor je als klant tot 30% subsidie bij Vlaio kan inroepen? Een niet te onderschatten ondersteuning om net dat extra stapje voorwaarts te zetten. Vraag ons meer info over de mogelijkheden en toepassingen.

Dus zit je met een case of wens je een vrijblijvend gesprek om onze diensten verder te ontdekken? Neem contact op en dan plannen we samen een 1ste gesprek in. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat !

 
 
 

 

Benieuwd hoe wij ook jou kunnen helpen?

Vorige
Vorige

Getting things done

Volgende
Volgende

Looking back, while moving forward